13090399_10209059926919943_32968213_n

Goedemorgen, daar ben ik weer!

Daniëlle en ik hebben deze week gekozen om de mooie en veelzijdige stempelset Timeless Textures in de spotlight te zetten. Hebben jullie trouwens gisteren op Daniëlle ‘s website gekeken? Ze heeft een prachtige kaart gepost! Ook morgen kunnen jullie bij haar weer terecht voor een nieuwe creatie met deze prachtige set.

Mijn bijdrage van vandaag is iets simpeler, het is tevens ook het swapje dat ik gemaakt heb voor “on stage” in Amsterdam jongstleden. De kleuren die ik gebruikt heb zijn bermuda bay en crumbcake. De tekststempel gaat helaas met pensioen vanaf 1 juni maar met een leuke andere tekststempel word het vast ook mooi.

IMG_1512

 

Donderdag is het weer aan mij om iets te plaatsen maar vergeet vooral morgen niet bij Daniëlle te kijken.              Groetjes, Hilde

1 Comment on Timeless textures in the spotlight!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *