13090399_10209059926919943_32968213_n

 

Goedemiddag allemaal! Deze week beginnen we aan de sneak peek week! Dit wil zeggen dat jullie deze week kunnen genieten van projectjes gemaakt met spiksplinternieuwe producten uit de nieuwe jaarcatalogus van Stampin’ Up. We laten jullie deze week iedere dag kennismaken met de nieuwste stempelsets, inkten, lintjes enz. Zo krijg je alvast een beeld over de mooie producten die Stampin’ Up nu weer voor ons ontworpen heeft. Ik zou zeggen geniet ervan en vergeet ook weer niet om morgen bij Daniëlle een kijkje te nemen ik ben alvast erg nieuwsgierig wat zij weer voor moois gemaakt heeft! Woensdag en vrijdag ben ik er weer!

Ik heb gekozen om jullie iets te laten zien met de nieuwe stempelset ” Pop of Paradise” en Stampin up zou Stampin up niet zijn als daar niet bijpassend papier bij verzonnen was! ook het washi tape is helemaal in stijl bij deze set! Ik heb hier nu de ananas gebruikt! In de set zit ook een hele leuke Flamingo waar ik jullie woensdag mee ga verrassen!

DSCN1920.jpg 60%

 

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Groetjes, Hilde

4 Comments on In The Spotlight sneak peek #1#

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *