13090399_10209059926919943_32968213_n

Goedemorgen, mannenkaarten niet Daniëlle der ding, maar zeker ook niet mijn ding haha! Ook ik ben erg benieuwd of jullie veel mannenkaartjes maken, ik heb nl. maar 1 stempelset die echt voor mannen bestemd is. Dus was de keuze wel snel gemaakt, ik heb de stempelset “Traveler”gebruikt voor deze kaart. De kleuren die ik vandaag gebruikt heb zijn crumb cake, whisper white en de nieuwe in-color Dapper Denim. Ik wil graag weten wat jullie er van vinden dus gooi het er maar uit! Gisteren het gave koffertje van Daniëlle gezien? Nee ga dan maar eens snel kijken echt helemaal wauw en morgen kunnen jullie weer iets leuks bij haar vinden.

mannenkaart 1

Groetjes en tot donderdag, Hilde

4 Comments on “Mannenkaarten” In the Spotlight #2#

  1. Mannenkaarten maak ik wel heel graag, denk wel dat ik een uitzondering ben.
    Uw kaartje is heel erg mooi hoor Hilde!
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *