13090399_10209059926919943_32968213_n

Hallo allemaal, Ik hoop dat jullie al lekker genoten hebben van de nieuwe catalogus en alles wat voorbij komt gemaakt met de nieuwste producten van Stampin’Up.

Wij hebben deze Spotlight week de stempelset Swirly Bird voor jullie in het licht gezet! Toen ik deze set voor het eerst zag had ik zoiets van wat moet ik hiermee. Maar ik neem mijn woorden echt helemaal terug want wat is het een veelzijdige stempelset! Dat zullen jullie deze week wel merken als jullie Daniëlle’s en mijn projectjes voorbij zien komen. Mijn kaartje van vandaag is niet door mij verzonnen, ik heb het kaartje helemaal gecased omdat ik het zo een prachtig kaartje vond. Het idee komt van Marsha Pennington ze heeft dit kaartje ook uitgelegd op you tube!

DSCN1944.jpgswirly happy birthday

Morgen kunnen jullie op de website van Daniëlle weer een leuk projectje bewonderen dus zeker daar ook weer een kijkje nemen!

3 Comments on In The Spotlight Swirly Bird #1#

  1. Ik had het kaartje al ergens op pinterest voorbij zien komen. Pracht kaartje. Ook ik zag weinig in deze set, maar met alle voorbeelden op pinterest ben ik ook bijna om…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *