13090399_10209059926919943_32968213_n

Goedemorgen daar zijn we weer! Hebben jullie al heerlijk genoten van alle projectjes die voorbij komen met deze prachtige stempelset?  Ik in ieder geval wel! Vandaag heb ik voor jullie een kaartje waarbij ik vooral gebruik heb gemaakt van de thinlits bij deze set. Ik vind ze helelemaal geweldig en ben er stiekem een beetje verliefd op denk ik!

De kleuren die ik gebruikt heb zijn, So Saffron, Watermelon Wonder, en Peekaboo Peach. Voor de blaadjes heb ik de kleur Pear Pizzaz gebruikt. De Embossingfolder die ik gebruikt heb is de nieuwe “Petal Burst”. Ook zie je op de bloemen de nieuwe enamel dots.

Geluk & Liefde

Hebben jullie gisteren het  kaartje met de leuke techniek bij Sandra gezien? Morgen kunnen jullie weer een kijkje nemen bij Daniëlle en volgende week hebben we enkele oudere stempelset op het programma staan die mee over zijn gegaan naar de nieuwe catalogus. Veel plezier nog, groetjes, Hilde

1 Comment on In The Spotlight “Recht uit het hart”#5#

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *