15170793_10210916497533048_2361318309640120788_n

Van vrijdag, 17 maart t/m zondag, 19 maart ‘17 bieden we jou de mogelijkheid om een weekend lang creatief bezig te zijn met gelijkgestemden!
Stampin’ Party Online NL Est. 2016
Creative Stampin’ Weekend Lente Editie
Een creatieve ontsnapping vol projecten, gezelligheid en verrassingen!
2 Overnachtingen op Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon (meerpersoonskamers). Voor beddengoed wordt gezorgd. Maaltijden: Vrijdagavond, zaterdag en zondag. Er wordt rekening gehouden met speciale voedingswensen. Aanwezigheid snackbuffet (hartig, zoet en gezond). Drinken: Koffie, thee, water, frisdrank en sap. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar worden niet verzorgd. Diverse creatieve projecten, incl. Stampin’ Up! materiaalpakketten, projectbeschrijvingen, begeleiding en inspiratietafels. Gebruik van onze Stampin’ Up! stempels, inkten, markers, ponzen, Big Shots en stanssets. Surprise goodiebag, prijzen en andere verrassingen! Kosten per persoon € 195,00
Een weekend gevuld met uitdagende projecten, gezelligheid en leuke verrassingen. Er is ruimte en tijd om heerlijk te ontspannen en creatief aan de slag te gaan met de mooie producten van Stampin’ Up! Wij verzorgen de faciliteiten, materialen, projectbeschrijvingen, begeleiding, eten en drinken. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is goede zin. Inbegrepen:
Wil je er bij zijn? Vul dan snel het aanmeldingsformulier in Let op: Inschrijving sluit 1 februari 2017! Om zeker te zijn van een plaats (er is plek voor max. 21 personen) vragen we een aanbetaling van € 50,00. Je aanmelding is pas definitief wanneer de aanbetaling is ontvangen. Op dat moment krijg je o.a. toegang tot de exclusieve Creative Stampin’ Weekend Facebookgroep, ontvang je onze speciale nieuwsbrief en t.z.t. gedetailleerde programma informatie.
De rest van het bedrag (€ 145,00) dient uiterlijk op 17 februari ’17 overgemaakt te zijn. Indien bij annulering jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders, ontvang je het bedrag terug.
Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinparty@gmail.com of een PB via Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *