Goedemorgen allemaal,

We lopen met z’n allen nog steeds te stuiteren na ons Creatieve Stampin weekend! Wat was het een gezellige boel en wat hebben we weer leuke mensen ontmoet. Maar er moest ook hard gewerkt worden, jaja! Ik mocht een workshop verpakkingen geven en iedereen was super enthousiast. En nu ben ik natuurlijk ook benieuwd hoe jullie ze vinden! Mocht je na het zien van al dit leuks denken, ik wil ze ook maken, dan vind je hier de werkbeschrijvingen . Laat gerust een berichtje achter dat vind ik altijd leuk!

Groetjes, Hilde

3 Comments on In The Spotlight “workshops Creative Stampin Weekend”.

    • dag Hilde,

      ik probeerde jouw PDF file te openen, maar aangezien deze op de C: staat bij jouw kan ik er niet eventjes aankomen. Kan je me op weghelpen zodat het wel lukt? alvast bedankt.

      of je mag me het bestandje toesturen via; miet.boonen@telenet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *