Jaja, de spotlight van deze week is het weer! Nu heb ik niet zoveel stempelsets met weer en dergelijke, maar ik wordt altijd heel vrolijk van lekker warm weer! Jullie ook?

Mijn kaartje is dus niet helemaal gebaseerd op het weer maar het heeft er wel mee te maken! Want als het warmer wordt komen vanzelf alle bloemetjes tevoorschijn niet waar? Vandaar dit bloemig kaartje waar ik lekker warm van word. 

Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe stempelset ” Oh So Eclectic” en voor de tekst “Birthday Delivery”. De kleuren zij allemaal uit de nieuwe incolors, Fresh Fig, Berry Burst, Powder Pink en Tranquil Tide.  Ik heb dit kaartje ook gemaakt voor mijn SOL gisteren bij “Online Stampin Party.NL”. Hier kunnen jullie bij bestanden de beschrijving vinden.

Natuurlijk ben ik weer superbenieuwd naar wat jullie ervan vinden, dus laat gerust een reactie achter.

groetjes, Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *