MRS. BRIGHTSIDE & MISS SUGARBELLY’S KAARTENBUFFET

Vanaf begin 2018 zullen de workshops van Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk) plaatsvinden op de tweede zaterdagochtend van de maand.

Op zaterdag, 13 januari ’18 organiseren we weer een kaartenbuffet met dit keer een iets andere aanpak:

  1. Wanneer je jezelf inschrijft voor ons Kaartenbuffet ontvang je van ons, per mail, een buffetmenu van ongeveer 10 verschillende kaarten met als thema ‘Celebration’. Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up! en met name met producten uit de nieuwste catalogus en Sale-A-Bration folder!
  2. Uit dit buffetmenu maak je een keuze. Je kiest minimaal 2 kaarten en maximaal 6 kaarten om te maken tijdens de workshop. Dit mogen ook dezelfde kaarten zijn.
  3. Je geeft jouw keuze door via het inschrijfformulier.
  4. Wij zorgen dat de benodigde materialen voor jouw kaarten klaarliggen tijdens de workshop.

Tevens kun je die ochtend ook meteen de nieuwe voorjaar/zomercatalogus én Sale-A-Bration folder meenemen (als je die nog niet hebt natuurlijk) en je laten inspireren door verschillende projecten.

De kosten voor deze workshop bedragen minimaal € 5,00 p.p. als je twee kaarten maakt. Voor iedere extra kaart die je maakt, betaal je € 2,50. Maak je 4 kaarten, dan betaal je € 10 en bij 6 kaarten betaal je € 15. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen en lijm! 

Het kaartenbuffet vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10.00 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar cafetivoli@home.nl

Om alles goed voor te bereiden sluit de inschrijving  op maandag, 1 januari ’18.