Op deze pagina leg ik enkele verschillende workshops uit die ik organiseer.

Voor datums kun je terecht in de agenda.

 

Kaart & cocktails!

Deze workshop is 1x in de maand op een donderdagavond even tijd voor jezelf, we maken 1 of 2 kaartjes met meestal een bepaalde techniek. Dit alles onder het genot van iets lekkers evt. drankjes zijn niet inbegrepen. De workshop kost € 2.50; en begint om 20.00u.

 

Kaartenbuffet!

Wat is dat? Je hebt zoals bij een buffet keuze, bij het kaartbuffet heb je keuze uit ongeveer 10 kaartjes, waarvan je er zelf 5 uitkiest en maakt. Deze workshop wil ik 1x in de maand op een dinsdagavond laten doorgaan. Dit alles ook weer onder het genot van iets lekkers evt. drankjes zijn niet inbegrepen. Deze workshop kost € 10; en begint om 19.30u.

 

Stamp-a-stack!

Zoals het woord al zegt stempel een stapel! Maak je deze avond een stapel kaartjes nl. 4×3 kaartjes je gaat dus met 12 kaartjes naar huis. Ook deze workshop gaat 1x per maand door op de maandagavond. Dit natuurlijk ook weer onder het genot van iets lekkers, evt. drankjes niet inbegrepen. Deze workshop kost € 17.50; en begint ook weer om 19.30u.

De workshops zijn inclusief alle benodigdheden voor de kaartjes of projecten. In principe hoef je verder niets mee te brengen maar je basis gereedschap is wel handig.

Kijk voor eventuele datums in de agenda en laat op tijd weten of je gezellig meedoet, dit i.v.m. voorbereidingen! Dank je en tot gauw.